mycket på g nu

Worrasea  /  0  Kommentarer
Nu är de som sagt väldigt mycket på gång då vi i Hovetorp har en tävling för oss med boxplats där och jag ska träna massa nu för att jag och Sia ska vara med så vi har fullt upp med hoppträningar ! :)
Vi funderar på att dra 50 eller 60 på tävlingen, idag ska jag hoppa bannan vi hade på pay and jumpen i hageby på 50cm för att se hur de går och går de bra så ska vi höja och se och isf blire tävling! Adrian ville tävla Sia på 10cm också så han ska ju ev göra de nu :) Måste bara få träna lite med han först så han kan trava henne ;)
 
Så ja blir full fart med träning nu till den 25 då tävlingen är!
Sia har varit super duktig nu de senaste passen så hoppas de lär gå bra och att hon klarar en bana i lugn och bra takt och så :)
Så ja får se om jag får någon som filmar idag eller hur de blir :)
 

hello :D

Worrasea  /  0  Kommentarer
Jag har ju varit i Stockholm och är nu tillbaka igen, eller kom hem den 2.
 
Men då ska jag berätta lite vad jag gjort med Sia och så nu då :) Paulina hade ridit ut onsdag och torsdag och sia hade skött sig jätte bra. När jag kom hem på fredag kvällen åkte jag och JC upp till stallet och red ut en kväll/natt sväng. Vi red en lugn runda och travade några få gånger. Vi red då barbacka och JC fick låna Askur. Så vi tog de lugnt  :)
 
På lördagen så red jag Sia sia på fältet och JC fotograferade oss lite, sia gick jätte fint och jag red henen barbacka och på hacket. Sia var så duktig förutom att hon försökte springa på så dant så man höll på att flyga av typ och så blev hon så stark. Därför man inte ska rida dressyr på bettlöst på henne, hon blir så stark ;)) Men ja hon gick jätte fint!
 
 
På Söndagen red jag ut med Jc, hon lånade Askur och så red vi ut en lång sväng fast väldigt lugnt, vi travade 5-6ggr och så galopperade vi en gång och sia fick till en jätte fin lugn galopp. Matte är sååå stolt, var duktig hon var!!! :D Men sen på vägen hem så skulle vi ju rida över ett dike och sia typ gjorde något skutt och landa fel och de kändes som hon gick ner på knä men hon var uppe lika fort igen och hoppa över andra diket. Sen längre bort så snubblade sia till och sen dirket efter hör jag Jc skrika aaah och jag kollar bak och ser att askur står på knä och JC glider ner och står på huvudet och sedan ner på ryggen. Askur ställer sig upp och äter gräs och JC bara Aj. HAHA de såg så jävla kul ut och de var exakt samma ställe där sia snubblade till xD

Måndags/ igår så red jag på fältet, provred då en santa Cruz sadel, men tyvärr så låg den inte bra över manken den heller. Men sia var duktig och lyckades få till en jätte fin galopp men hon var väldigt pigg igår men hon var duktig och gick fint men som sagt blir inte den sadeln så får leta vidare, ska prova köpa nytt järn med :)
Idag blir de nämligen en vila för sia, de förtjänar hon nu när hon gått så pass mycket. Så blir vila idag när de är kvaft och så regnar de vilket jag tror kan vara skönt för henne. Få vila när vädret är mysko ;)