Hopplektion

Idag hade vi utsläppet vid 8.00 och Sia ville ju inte stå inne och äta som vi tänkt så fick ju släppa ut henne i sjukhagen mellan hage 2 och 3. Fanns ju gräs där och Sia blev överlycklig! :D
Sedan när vi ätit frukost och hästarna åt frukost så  åkte mamma och hämta jennifer och sedan plockade vi fram lite hinder och sedan fixade vi iordning hästarna :) 
Sia var ROSA idag till fotograferingen och knoppar i manen och sen sina nya svarta benskydd. Hon var sååå snygg och såg ut som värsta tävlinghästen (A) Hon kommer bli underbart snygg!
 
På hoppträningen idag skulle vi köra studs hinder och sedan en kombination. Vi började med studs och de gick inte så himla bra ibörjan. Men sedan började hon förstå lite bättre hur hon skulle göra, är faktiskt stolt över henne! Första gången hon hoppade studs. Sedan övergick vi till att hoppa en lite högre kombination. De gick bättre fast första gången gick de ej så bra då hon sprang åt sidan men gången efter gick bättre. Då hoppade hon båda. Sen var hon duktig och hoppade men när jag skulle köra en gång till och tänkte att vi fattar en galopp då hon försökte fatta galopp automatiskt precis innan hindret men då sprakade hon ej protest spark och lyckas spraka till staketet hårt och får ont. Hon gick konstigt i traven så fick avsluta min träning på ett litet tråkigt sätt men ändå nöjd över henne då hon aldrig hoppat hinder på rad. Och hon lyssnade bra, bara matte som inte riktigt kände att jag hängde med på henne ist xD 
Men är stolt och har smörjt in hennes ben med lite linement eller vad de heter och sen har jag upptäckt att bettet är lite litet så ska ev köpa ett bett som är en stl större av Carro som äger Vilja :) 

Imorgon blir de bara skritt för sias del och då ska mamma rida (A)
Jag har Vilja imorgon åt lilla Carro, så får la se hur de går ;))
 

Jennie Söder Lindström

Är huvan ljusrosa eller vit? :D

Skitsnygga bilder =)

Svar: den är ljusrosa bara sliten ;)
Tack :D
Stephanie, Worrasea

2013-05-04 / 20:50:38
URL: http://jennieofsweden.blogg.se
Tilde

Superfina bilder! :)

Svar: taack :D
Stephanie, Worrasea

2013-05-08 / 14:57:33
URL: http://empirebroline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback